Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.

viac informácií

+421 915 840 300 eshop@centroglob.sk
Prihlásenie / Registrácia

Laky na drevo

hľadaný text:
zoradiť podľa:
výrobca:
cena od-do:
-

Laky na drevo sú jedna z mnohých povrchových úprav, ktoré sa používajú na ošetrenie dreva. Pre profesionálny výsledok projektu je dôležité vyberať z kvalitných lakov, ktoré do bodky splnia vaše predstavy a potreby. Také sme do nášho sortimentu starostlivo vyberali, aby ste si nemuseli lámať hlavu medzi kvalitou a cenou. Všetky u nás predávané výrobky zabezpečia drevu štýlový a estetický vzhľad, pracuje sa s nimi veľmi jednoducho a za každých okolností dostanete špičkový výsledok, bez ohľadu na to, či ste profesionál alebo domáci majster. Vyberajte konkrétne typy lakov v prehľadných kategóriách podľa typu použitia či zloženia.

Kvalitný výber lakov

Každý lak z našej ponuky bol starostlivo vybraný na základe vlastností a schopností poskytnúť ochranu a zvýrazniť prirodzenú krásu dreva.

Matné laky

Matné laky nachádzajú využitie všade tam kde je preferovaný prirodzený vzhľad dreva bez lesku. Ošetreným povrchom však poskytujú spoľahlivú ochranu.

Priesvitné laky

Priesvitné laky sú určené na zvýraznenie krásy a štruktúry dreva, pričom materiálu poskytujú ochranu pred vonkajšími vplyvmi, ale zachovávajú transparentný efekt.

Špeciálne laky

Náš sortiment obsahuje aj mnoho špeciálnych lakov či lakov so špecifickými vlastnosťami ako je mimoriadna trvácnosť či odolnosť. Medzi takéto produkty patria laky na parkety a ďalšie drevené povrchy, laky zabezpečujúce ochranu pred poškriabaním a opotrebovaním, ale tiež so špeciálnym zložením ako interiérové a exteriérové, vodouriediteľné, polyuretánové, akrylové a mnohé ďalšie laky.

Aj keď váš projekt nepoznáme, sme presvedčení, že v našej ponuke nájdete správny lak, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky a zabezpečíte mu dokonalú ochranu, dlhú trvanlivosť a perfektný vzhľad.