Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.

viac informácií

+421 915 840 300 eshop@centroglob.sk
Prihlásenie / Registrácia

Akrylové farby

hľadaný text:
zoradiť podľa:
výrobca:
cena od-do:
-

V našej ponuke nájdete široký výber akrylových farieb špeciálne navrhnutých k použitiu na drevo, ktoré podporia vašu tvorivosť a umožnia dosiahnuť skvelé výsledky. Poskytujú vynikajúcu priľnavosť, mnohé odtiene a farebné prevedenia, aby váš drevený projekt dostal to najlepšie bez ohľadu na rozsah či náročnosť. Akrylové farby sme starostlivo vyberali s ohľadom na kvalitu, jednoduchosť aplikácie a priaznivú cenu, aby ste dostali k dispozícii širokú paletu produktov s najlepšími vlastnosťami.

Rozmanité odtiene akrylových farieb

Svet nie je čiernobiely a rovnaký by mal byť aj váš projekt. So širokou škálou odtieňov akrylových farieb na drevo z našej ponuky nájdete tú pravú pre vaše potreby. Živé, intenzívne farby alebo jemné elegantné pastelové tóny, jednoducho všetko pre dosiahnutie efektu, s ktorým získate želaný výsledok projektu. Pritom nezáleží, či sa bude jednať o funkčný prvok domácnosti alebo dekoratívne umenie, s ktorým si domov skrášlite.

Kvalitné a trvanlivé akrylové farby

Akrylové farby z našej ponuky boli špeciálne vyvinuté pre dokonalú priľnavosť na drevo so zameraním na zvýraznenie zvoleného odtieňa a tiež na jednoduchú aplikáciu. Ich zloženie zabezpečí okrem skvelého prichytenia aj odolnosť voči olúpaniu, krásny vzhľad a dlhodobú ochranu dreva. V prípade aplikácie náteru do vonkajšieho prostredia, odporúčame použitie akrylovej farby do exteriéru, ktorá má zvýšenú odolnosť a trvanlivosť voči poveternostným vplyvom ako sú UV žiarenie, mráz či voda.

Metalické akrylové farby

Ak hľadáte niečo špeciálne, čím vystúpite z davu, metalické akrylové farby budú presne tým, čo potrebujete. Dreveným povrchom dodajú luxusný vzhľad a vytvoria zaujímavý vizuálny efekt. Tradičná zlatá a strieborná pritom nemusia byť konečnou, unikátne kombinácie kovových alebo tradičných metalických farieb dajú vášmu projektu úplne nový rozmer.